Zračne blazinice kot polnilni in varovalni material - Sealedair

Predstavljamo vam 3 različne pakirne sisteme napihovanja zračnih blazinic.

FILL AIR CYCLONE

Ta sistem zapolnjevanja prostora vam omogoča, da napihnete 20 tekočih metrov zračnih blazinic na minuto na samem mestu pakiranja, kar zadostuje tudi za velike zahteve pakiranja. Sistem je enostaven za uporabo in ne potrebuje dodatnega priklopa zraka. Na voljo je 8 različnih velikosti blazinic, od 200x130mm do 350x200mm. Več informacij najdete v predstavitveni pdf brošuri ali v predstavitvenih videih spodaj.

FILL AIR CYCLONE

FILL AIR RF

Gre za sistem zapolnjevanja prostora, ki je primeren, kadar se srečujete z manjšimi potrebami pakiranja oziroma zapolnjevanja prostora. Sistem je enostaven za uporabo, napihljive vrečke je mogoče po uporabi zopet skrčiti oziroma ponovno uporabiti. Vreče se lahko napihnejo bolj ali manj, glede na vaše trenutne potrebe. Na voljo je 7 različnih tipov vreč od 230x280mm do 910x1070mm. Več informacij najdete v predstavitveni pdf brošuri ali v predstavitvenih videih spodaj.

 FILL AIR RF

NEW AIR IB

Gre za sistem varovanja in zaščite izdelkov pred udarci. Posebej razviti in patentirani zračni mehurčki zagotavljajo odlične varovalne lastnosti skozi celoten cikel skladiščenja in transporta. S sistemom New AIR IB prihranite na prostoru, saj material naredite ko ga potrebujete. Na voljo sta dve širini materialov in sicer 300 in 600mm, zmogljivost je 20 metrov na minuto. Več informacij najdete v predstavitveni pdf brošuri ali v predstavitvenih videih spodaj.

 NEW AIR IB

WONDERFIL WRAP

Wonderfil Wrap je napihljiv sistem za pakiranje. Primeren je tako za domačo, pisarniško kot industrijsko rabo. Je zelo majhen in priročen, zato je tako rekoč primeren za "vsako pisarno". Njegove prednosti: preprosta uporaba, nizki stroški in varni izdelki. Ugodna cena kompleta!

 WONDERFIL WRAP

Za odgovore na vaša vprašanja ali za več informacij o naših produktih nas kontaktirajte, ali izpolnite obrazec za povpraševanje.

Zakaj sodelovati z nami?

Inovativne rešitve za pakiranje

Skrbimo, da so vaši izdelki optimalno zapakirani in zaščiteni ter v koraku s časom.

Dobava

Nudimo vam hitro in pravočasno dostavo blaga.

100% spoštovanje dogovorov in rokov

Pri nas vedno veste pri čem ste. Kar se dogovorimo, to drži!

Odkrito in dolgoročno sodelovanje s kupci

Naše poslanstvo je, da vam ponudimo najboljše in najprimernejše rešitve za vaš proces in namen pakiranja.

Potrebujete strokovni nasvet

Imate vprašanje? Pokličite nas na: +386 (0)370 321 50 ali nam pišite na: info@edit.si.

© Vse pravice pridržane, Edit d.o.o.