edit logo 3 en
Suche
Close this search box.

Papier als Füll-und Schutzmaterial – Sealedair

Papier als Füll-und Schutzmaterial – Sealedair

Wir stellen Ihnen die Verpackungslösungen der FirmaSealedairvor, mit denen können Sie an Ort und Stelle des Befüllens bzw. Verpackens große Mengen von Verpackungsmaterial bekommen. Auf diese Weise erstellen Sie das Material dann, wenn Sie es benötigen und es nimmt im Lager nicht viel Platz ein.

Wir unterscheiden zwischen mehreren Systemen, abhängig davon, ob Sie eine Lösung für.

FASFIL EZ

Gre za enostaven pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja, ki omogoča hitro manipulacijo in optimalno rabo papirja. Novi digitalni prikazovalnik dolžine zagotavlja dosledno dolžino blazinic za popolno količino embalaže in s tem prihranek materiala. Primeren je za manjše in srednje uporabnike.

FASFIL 1500

Gre za najsodobnejši pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja. Namenjen je uporabnikom, ki želijo večji in hitrejši output papirja. Odlikujeta ga izjemna hitrost in produktivnost. Vstavljanje papirja je enostavno in posebej zasnovano tako, da preprečuje zastoj papirja. Sistem odreže papir avtomatsko. Preprosto upravljanje nožnega stikala in digitalni nadzor zahtevata minimalno usposabljanje in vzdrževanje.

PACKTIGER

Gre za sistem, ki je namenjen primarni zaščiti pakiranega izdelka. Primeren je tudi za težje izdelke. Ustvari dolžino papirnatih blazinic po meri s hitrostjo do 150 na minuto, zaradi česar je najhitrejši sistem za papir na trgu. Tudi pri tem sistemu je poskrbljeno za odgovorno ravnanje do okolja, saj gre za 100% reciklirana vlakna.

Anfrage senden

Füllen Sie das Formular aus und beschreiben Sie uns Ihre Anforderungen. Wir werden uns so schnell wie möglich bei Ihnen melden. Wir versprechen es.

Benötigen Sie Hilfe?

moski-govori-po-telefonu

Wir helfen Ihnen gerne weiter ...

Rufen Sie an, schreiben Sie oder senden Sie eine Anfrage. Unser erfahrenes Team hilft Ihnen bei der Beantwortung.