edit logo 2
Search
Close this search box.

Napihljive vreče za stabiliziranje in zaščito tovora

Napihljive vreče za stabiliziranje in zaščito tovora

Profesionalno zavarovanje tovora po nizkih cenah.

Redko kdaj se zgodi, da je tovor primerno zložen in pripraljen za transport. Obstaja več razlogov za vrzeli in prazne prostore, kot na primer:

  • dimenzija tovora ni enaka velikosti palete,
  • paketi / kartoni niso optimalno prilagojeni dimenziji palete,
  • tovor je v vrečah ali celo brez palete.

Take vrzeli lahko učinkovito, hitro in stroškovno ugodno zapremo z našimi napihljivimi vrečami. Palete in tovor se ne morejo več premikati. Poškodbe, ki bi lahko nastale pri premikanju tovora, se lahko varno preprečijo. Uporaba napihljivih vreč je profesionalna alternativa dolgotrajnim in dragim pritrjevanjem z lesenimi konstrukcijami. Uresničimo lahko tudi posebne zahteve za večja naročila. Imamo različne vrste vreč, ki so podrobno opisane spodaj.

Vreče iz polipropilenskega blaga – PP tkane vreče

Vreče so dvoslojne (zunanji sloj je PP, notranji pa PE). Zunanji ali notranji sloj lahko imata različne trdnosti. Za težje tovore je pametno izbrati močnejši zunanji sloj. Za najpogostejše aplikacije zadostuje standardna vreča (delovni tlak 0,2 bar). Vreče iz polipropilena so odporne na vlago, zato so posebej priporočljive, kadar gre za uporabo v morskih zabojnikih (kjer so med prevozom močna podnebna nihanja). PP tkanina je odporna na številne kemične vplive, kot so kisline ali topila. Poleg standardnih velikosti 60 x 90 – 120 x 240 cm izdelujemo tudi posebne dimenzije.

Vreče iz natron (kraft) papirja

Vreče so prav tako dvoslojne (zunanji je iz čvrstega papirja, notranji pa PE). Standardne velikosti vreč so od 60 x 90 do 120 x 250 cm. Debelina se doseže s številom plasti kraft papirja. Obstajajo 1, 2 in 4-slojne vreče. Velikost in trdnost je odvisna od teže obremenitve in področja uporabe.

Pištole za napihovanje

Vreče imajo ventil za hiter pretok – zelo kratek čas polnjenja, do 50% prihranka časa pri polnjenju. Obstajajo pištole na kompresijski zrak (hitrejše) in električne pištole (priročnejše).

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in nam kar najbolje opišite vaše želje in zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Obljubimo.

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti.

Potrebujete pomoč?

moski-govori-po-telefonu

Z veseljem vam pomagamo...

Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje in naša izkušena ekipa vam bo pomagala do odgovora.