edit logo 2
Search
Close this search box.

PP plastični trak

Polipropilenski povezovalni trakovi so najcenejši povezovalni trakovi. Odlikuje jih enostavna uporaba, zato se uporabljajo v najrazličnejših industrijskih panogah. So odlična rešitev pri povezovanju lažjih izdelkov in palet.

Uporaba

Trak je mogoče uporabljati z ročnimi spenjalci, baterijskimi spenjalci ali na (pol)avtomatskih povezovalnih strojih. Pri ročnih spenjalcih se za fiksiranje traku uporabljajo sponke, medtem ko baterijski ali (pol)avtomatski stroji naredijo zvar, ki se smatra za kvalitetnejšo rešitev. Za lažjo uporabo in prevoz trakov uporabljamo odvijalce. Za zaščito blaga na robovih uporabljamo plastične vogalnike.

Dimenzije in lastnosti trakov

Širina:5, 9, 12, 16 mm
Debelina:od 0,35 do 1,00 mm
Natezna trdnost:je zelo pomembna lastnost traku, saj pove kakšno silo trak prenese. Natezna trdnost je definirana s širino in debelino.
Notranji premer tulca:200, 280, 406 mm
Raztezanje:15 – 35%
Standardne barve:bela in črna, ostale nudimo na povpraševanje
Tisk:mogoč je tri barvni tisk traku, s čimer bo vaše blago potovalo varneje, uporabite ga lahko tudi v reklamne ali informativne namene ter tako izboljšate renome vašega podjetja.
UV odpornost:majhna
Delovna temperatura:od -18 do +50°C
Možnost reciklaže:100%

Za lažjo manipulacijo trakov priporočamo odvijalec na kolesih, ki preprečuje, da bi se vam trak razpeljal, poleg tega ima na vrhu priročno odlagalno posodico. Primeren za notranje premere kolutov 200, 280 in 406 mm.

Pri uporabi povezovalnih trakov se velikokrat uporabljajo plastični vogalniki, ki razporedijo silo traku na večjo površino in s tem preprečujejo, da bi trak na robovih morebiti poškodoval izdelek.

Izvedbe:

  • 30mm – pakiranje po 2.000 kos
  • 50mm – pakiranje po 500 kos

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in nam kar najbolje opišite vaše želje in zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Obljubimo.

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti.

Potrebujete pomoč?

moski-govori-po-telefonu

Z veseljem vam pomagamo...

Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje in naša izkušena ekipa vam bo pomagala do odgovora.