edit logo 2
Search
Close this search box.

Papir kot polnilni in varovalni material

Papir kot polnilni in varovalni material

Predstavljamo vam rešitve podjetja Sealedair, s katerimi lahko na samem mestu polnjenja oziroma pakiranja izdelka dobite velike količine embalažnega materiala. Na ta način proizvedete material takrat, ko ga potrebujete, s čimer vam v skladišču ne zaseda veliko prostora. Stroji za proizvajanje papirja niso naprodaj, pač pa jih dobite v najem.

Vse rešitve temeljijo na natron papirju, ki je 100% reciklažen in razgradljiv.

Rešitve so primerne za vse vrste industrij.

FASFIL MINI

Gre za enostaven pakirni sistem za ročno manipulacijo iz 100% recikliranega papirja. Papir ima perforacijo, kar olajša trganje in poseben sistem, ki omogoča lažje mečkanje. Primeren je za manjše uporabnike. 

FASFIL EZ

Gre za enostaven pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja, ki omogoča hitro manipulacijo in optimalno rabo papirja. Novi digitalni prikazovalnik dolžine zagotavlja dosledno dolžino blazinic za popolno količino embalaže in s tem prihranek materiala. Primeren je za manjše in srednje uporabnike.

FASFIL 1500

Gre za najsodobnejši pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja. Namenjen je uporabnikom, ki želijo večji in hitrejši output papirja. Odlikujeta ga izjemna hitrost in produktivnost. Vstavljanje papirja je enostavno in posebej zasnovano tako, da preprečuje zastoj papirja. Sistem odreže papir avtomatsko. Preprosto upravljanje nožnega stikala in digitalni nadzor zahtevata minimalno usposabljanje in vzdrževanje.

PACKTIGER

Gre za sistem, ki je namenjen primarni zaščiti pakiranega izdelka. Primeren je tudi za težje izdelke. Ustvari dolžino papirnatih blazinic po meri s hitrostjo do 150 na minuto, zaradi česar je najhitrejši sistem za papir na trgu. Tudi pri tem sistemu je poskrbljeno za odgovorno ravnanje do okolja, saj gre za 100% reciklirana vlakna.

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in nam kar najbolje opišite vaše želje in zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Obljubimo.

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti.

Potrebujete pomoč?

moski-govori-po-telefonu

Z veseljem vam pomagamo...

Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje in naša izkušena ekipa vam bo pomagala do odgovora.