edit logo 2
Search
Close this search box.

Ripack pištole za termokrčenje

Ripack pištole za termokrčenje

Prilagodljiva moč in prihranek časa

Nova pištola RIPACK® serija 3000 lahko v manj kot minuti skrči in spakira EURO paleto višine enega metra s svojo ogrevalno močjo, nastavljivo od 45 do 76 kW.

Največja varnost

Njegova zasnova zagotavlja popolno varnost oseb in blaga, ker je morebitno uhajanje plina in kakršne koli opekline z neposrednim stikom ali s povratnim ognjem, nemogoče. Gorilna šoba iz nerjavnega jekla ostane hladna tudi med intenzivno uporabo (Patent Ripack®). Zasnova aluminijastega ohišja onemogoča vsakršno oviranje različnih dovodov zraka, regulator tlaka SECURIPACK pa ima dvojno varnost.

Skupna ergonomija

Dvoslojni ročaj, enostavno delovanje sprožilca, popolno uravnoteženost z le 1220 grami, vrtljiva šoba v 360 °, vrtljivi plinski konektor in obešalni obroč dovoljujejo intenzivno uporabo brez omejitev. Ergonomija je popolna in velja tudi za trenutno vzdrževanje, z namenom da bi se čas uporabe pištole zmanjšal na minimum. Zamenjava vžigalnika je možna brez orodja v manj kot minuto z vključenim vžigom v sili.

Optimalna zanesljivost

Splošna kakovost izdelave in izbira materialov zagotavljata trajnost uporabe v optimalnih pogojih varnosti in tudi kasneje. Komponente, občutljive na udarce, segrevanje ali trganje, so sistematično zaščitene.

Vsestranskost in prilagodljivost

RIPACK® Series 3000 za krčenje velikih površin filmov ponuja 5 razširitvenih podaljškov dolžine od 0,50 do 2 metra (običajno za model RIPACK® 2200) in prilagodljivimi z enim klikom.

Pomičen naslon za roko zagotavlja večje udobje med uporabo s podaljškom.

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in nam kar najbolje opišite vaše želje in zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Obljubimo.

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti.

Potrebujete pomoč?

Sorodni izdelki

moski-govori-po-telefonu

Z veseljem vam pomagamo...

Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje in naša izkušena ekipa vam bo pomagala do odgovora.