edit logo 2
Search
Close this search box.

Stroji za povezovanje

V nadaljevanju vam predstavljamo stroje za povezovanje priznanega italijanskega proizvajalca Messersi.

Polavtomatski povezovalni stroji M1

M1 je eden najbolj vsestranskih strojev na trgu, saj je primeren je za povezovanje različnih paketov. Delovna miza omogoča uporabniku, da pred povezovanjem enostavno dokonča polnjenje paketa. Primerni tipi PP trakov so lahko širine od 9 do 15 mm. Nastavljanje napetosti jermena je enostavno in varno. Ohranja prednastavljeno vrednost napenjanja jermena, ne glede na mere ali tip paketa. Velikost loka in program se lahko personalizirata glede na zahtevo. Stroj je opremljen s kolesi in je preprost za vzdrževanje.

Avtomatski povezovalni stroji M2

M2 je eden najbolj zanesljivih strojev na trgu, primeren za popolnoma samodejno vezanje vseh vrst paketov. Primerni tipi PP trakov so lahko širine od 9 do 15 mm. Prilagoditev napetosti jermena je enostavna in varna. Ohranja vnaprej nastavljeno vrednost napenjanja jermena, ne glede na vrsto in dimenzije paketa. Velikost loka in program se lahko personalizirata glede na zahtevo.

Garancija na stroje je 1 leto. Nudimo celovit strokoven servis (inštalacija, zagon, vzdrževanje), izobraževanje na napravah in prodajo originalnih rezervnih delov. Vsi stroji imajo CE certifikat.

Vidiki upravičenosti investicije:

  • neprekinjeno delovanje 24 ur,
  • povečanje kapacitet,
  • velika natančnost in vrhunska kvaliteta,
  • hitra povrnitev investicije.

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec in nam kar najbolje opišite vaše želje in zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Obljubimo.

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti.

Potrebujete pomoč?

moski-govori-po-telefonu

Z veseljem vam pomagamo...

Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje in naša izkušena ekipa vam bo pomagala do odgovora.