edit logo 3 en
Search
Close this search box.

Paper as filling and protective material

Paper as filling and protective material

We present the solutions of Sealedair which enable you to get large amounts of packaging material in a moment of filling or packing. In this way you produce the material when you need it; therefore it doesn’t take you much place in your warehouse. Machines for paper production aren’t for sale, they can only be hired.

All solutions are based on natron paper, which is 100% degradable.

The solutions are suitable for all sectors of industry.

FASFIL EZ

Gre za enostaven pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja, ki omogoča hitro manipulacijo in optimalno rabo papirja. Novi digitalni prikazovalnik dolžine zagotavlja dosledno dolžino blazinic za popolno količino embalaže in s tem prihranek materiala. Primeren je za manjše in srednje uporabnike.

FASFIL 1500

Gre za najsodobnejši pakirni sistem iz 100% recikliranega papirja. Namenjen je uporabnikom, ki želijo večji in hitrejši output papirja. Odlikujeta ga izjemna hitrost in produktivnost. Vstavljanje papirja je enostavno in posebej zasnovano tako, da preprečuje zastoj papirja. Sistem odreže papir avtomatsko. Preprosto upravljanje nožnega stikala in digitalni nadzor zahtevata minimalno usposabljanje in vzdrževanje.

PACKTIGER

Gre za sistem, ki je namenjen primarni zaščiti pakiranega izdelka. Primeren je tudi za težje izdelke. Ustvari dolžino papirnatih blazinic po meri s hitrostjo do 150 na minuto, zaradi česar je najhitrejši sistem za papir na trgu. Tudi pri tem sistemu je poskrbljeno za odgovorno ravnanje do okolja, saj gre za 100% reciklirana vlakna.

Send inquiry

Fill out the form and describe your requirements as best you can. We will get back to you as soon as possible. We promise.

Need help?

moski-govori-po-telefonu

We are happy to assist you ...

Call or submit an inquiry and our experienced team will help you.